Domaine la Florane

Etelä-Rhônen laaksossa, Provencessa, metsän reunustamassa paratiisissa, Visanin ja Saint-Mauricen kylien yläpuolella, Adrian Fabre ja hänen isänsä, François, valmistavat miellyttäviä ja tyylikkäitä viinejä. Tieto alueen maaperästä ja taito viininviljelystä on ollut Fabre de Rouvillen perheessä jo neljän sukupolven ajan.

Adrien

Adrien ja François pyrkivät tekemään viinejä, jotka muistuttavat heitä itseään: luonnollisia, suoraviivaisia, iloisia ja tasapainoisia. He antavat viiniköynnösten kasvaa mahdollisimman luonnollisesti kunnioittaen sekä eläimistöä että kasvistoa ja sopusoinnussa tähtien kanssa. Domaine la Florane:lla ei käytetä mitään nykyajan keinotekoisia viininvalmistuksen menetelmiä, vaan koko tuotanto on biodynaamista koska se on heidän mielestään oikea tapa tehdä työtä - luonto ensimmäisenä. He eivät koskaan ole käyttäneet mitään kemikaaleja viinitarhoissansa.

Florane vinyard

"Pysy uskollisena sisimmälle intuitiollesi ja unelmillesi" - Tämä on Françoisen ja Fabren motto. He haluavat muodostaa yhteyden maaperään, kunnioittaa sitä, suojella sitä. He haluavat varmistaa, että kaikki mitä he tekevät ovat täydellisesti sopusoinnussa luonnon hengen kanssa. Kunnollisista biodynaamisista rypäleistä valmistetaan eloisia viinejä, jotka koskettavat sielujamme - viinejä, jotka ovat syvällisiä, tasapainoisia ja silkin pehmeitä.

Viiniköynnökset kasvavat vain lyhyen matkan päässä viinikellarista, missä he huolehtivat viineistänsä eittäin huolellisesti. Sadonkorjuu tapahtuu manuaalisesti, jolloin valitaan ainoastaan perhaat rypäleet. Toinen lajittelu tapahtuu kellarin sisäänkäynnillä. Vuonna 2001 rakennettu huipputason kolmikerroksinen kellari, jossa toimitaan painovoiman avulla, mahdollistaa sen, että rypäleitä ja viiniä tarvitsee käsitellä vain minimaalisen vähän koko tuotantoprosessin aikana. Sen luonnollinen lämpösäätö sallii vakiolämpötilan ympäri vuoden. Koska rypäleet ovat niin hyväkuntoisia tullessaan kellariin, ei tarvitse käyttää mitään lisäaineita paitsi vähän sulfiitteja pullotuksen yhteydessä. Säiliöiden puhdistuskin tapahtuu ainoastaan vesihöyryllä. Pienet astiat betonista (munanmuotoiset), tammesta ja ruostumattomasta teräksestä auttavat heitä valmistamaan raikkaita viinejä, jotka tuovat esiin sekä rypälelajikkeen että maaperän piirteet.

Adriane barrel

Domain la Florane on erikoinen tila siinä mielessä, että sitä ympäröi rehevä metsä, tryffelitammet ja oliivipuut. Viinitarhat lepäävät villin luonnon keskellä, mikä on suuri vahvuus lunnonmukaista viljelyä ajatellen. Viinitarhan maaperää hoidetaan muokkaamalla tai kylvämällä kukkivia ruohoja, ja sitä ruokitaan vuosittain kompostilla, joka on valmistettu paikallisilla luonnonmukaisilla ainesosilla. Maaperän elämä pitää viiniköynnökset terveinä ja tuottavina, ja rypäleet, jotka kasvavat niissä ovat maukkaita, aromaattisia ja ilmeikkäitä.

Domainflorane estate

Domain la Floranen aluella on kaksi terroir:ta: Visan ja Saint-Maurice. Visan on etelään päin oleva laakso nimeltään "coste chaude" (aurinkoinen rinne) 280m-380m korkeudella. Saint-Maurice puolestaan on tasanko pohjoiseen/koilliseen päin 380m-410m korkeudella, jossa on kalkkisavinen maa, ja jota peittää pienet kivet. Erilaiset maaperät ja ilmansuunnat tarjoavat luonnollisen tilkkutäkin, jonka avulla Adrien voi valmistaa erinomaisia ​​viinejä.

Florane pebbles

Guillaume de Rouville Blanc 2018

Guillaume de Rouville Blanc 2018

Domaine la Florane

Côtes du Rhône, Ranska

Côtes du Rhône Villages Saint Maurice

Grenache Blanc, Marsanne, Roussane, Viognier

Valkoviini Sopii vegaaneille Sertifioitu biodynaaminen


25,40 € (Sis. ALV 24%)

Fabre-perheen esi-isä, Guillaume de Rouville, oli vuonna 1589 Lyonin jalo ja arvostettu tuomari. Tämä upea viini on nimetty hänen mukaansa. Rypäleistä on eniten käytetty Grenache Blancia, jotka ovat kasvaneet 2ha alueella pohjoisella rinteellä Saint-Mauricen kylää vastapäätä. Viini on saanut kypsyä sakan päällä, mikä korostaa sen ainutlaatuista luonnetta. Erittäin ilmeikäs viini, jossa yhdistyy täydellisesti raikkaus ja täyteläisyys.

Lue lisää viinistä ja sen tuottajasta.

: 0,750l

: 14%

: 78 mg/l

: 3,41 g/l

: 2 g/l

A Fleur de Pampre 2019

A Fleur de Pampre 2019

Domaine la Florane

Côtes du Rhône, Ranska

Côtes du Rhône Villages Visan

Grenache, Syrah, Cinsault, Carignan

Punaviini Sopii vegaaneille Sertifioitu biodynaaminen Vähäsulfiittinen


19,90 € (Sis. ALV 24%)

A Fleur de Pampre - Viiniköynnöksen kukka: viettelevä viini, joka on kuin nuori ja hyväntuulinen henki. Sen hienovarainen sekoitus värejä ja makuja miellyttää aisteja. Sillä on tarkoitus hemmotella, ja sitä on ilo jakaa muiden kanssa. Ota hetki itsellesi tai ystäväsi kanssa, rentoudu ja mene aistilliselle matkalle eteläiseen ranskaan. Tämä hedelmäinen ja helposti lähestyttävä viini sopii nautittavaksi lähes milloin tahansa.

Lue lisää viinistä ja sen tuottajasta.

: 0,750l

: 14%

: 46 mg/l

: 3,55 g/l

: < 2 g/l

Je ne souffre plus 2019

Je ne souffre plus 2019

Domaine la Florane

Côtes du Rhône, Ranska

Côtes du Rhône Villages

Grenache 50%, Syrah 50%

Punaviini Sopii vegaaneille Sertifioitu biodynaaminen Ei lisättyjä sulfiitteja Alkuviini


21,40 € (Sis. ALV 24%)

Je ne souffre plus - en enää kärsi! Ainakin etiketin hemmon mielestä sulfiittipäänsäryt loppuivat kun alkoi juoda tätä erittäin hedelmäistä ja helposti juotavaa viiniä, johon ei ole lisätty sulfiitteja. Biodynaaminen sertifikaatti takaa, ettei viiniin ole lisätty muitakaan ikäviä lisäaineita. Juo nauttien ja hyvällä omatunnolla. Kuin ottaisi haukan suoraan rypäletertusta :)

Lue lisää viinistä ja sen tuottajasta.

: 0,750l

: 14%

: < 20 mg/l

: 3,89 g/l

: 0,3 g/l

Guillaume de Rouville 2018

Guillaume de Rouville 2018

Domaine la Florane

Côtes du Rhône, Ranska

Côtes du Rhône Villages Saint Maurice

Syrah 95%, Grenache 5%

Punaviini Sopii vegaaneille Sertifioitu biodynaaminen Vähäsulfiittinen


24,30 € (Sis. ALV 24%)

Fabre-perheen esi-isä, Guillaume de Rouville, oli vuonna 1589 Lyonin jalo ja arvostettu tuomari. Tämän mahtavan viinin rypäleet ovat kasvaneet tilan parhaimmassa erittäin kalkkikivisessä maaperässä, jolla on ollut osansa viinin uniikkiin ja uhkeaan luonteeseen, mineraalisuuteen sekä pehmeisiin karhunvatukan ja yrttien aromeihin. Viini on saanut kypsyä suurissa tammitynnyreissä 18 kuukautta.

Lue lisää viinistä ja sen tuottajasta.

: 0,750l

: 14,5%

: 47 mg/l

: 3,43 g/l

: < 2 g/l

Terre Pourpre 2018

Terre Pourpre 2018

Domaine la Florane

Côtes du Rhône, Ranska

Côtes du Rhône Villages Visan

Grenache 80%, Mourvèdre 20%

Punaviini Sopii vegaaneille Sertifioitu biodynaaminen


25,00 € (Sis. ALV 24%)

Tämän viinin rypäleet ovat kasvaneet uniikissa maaperässä 400m korkeudella, minkä takia se on saanut nimensä Terre Pourpre - violetti maa. Tämä on hieno viini, jossa yhdistyy luonto, maaperä ja viinintekijän, Adrienin, intohimo. 18 kuukautta isoissa tammitynnyreissä kypsynyt viini on valtavan samettinen ja pursuaa upeita mustan kirsikan aromeita.

Lue lisää viinistä ja sen tuottajasta.

: 0,750l

: 14,5%

: 81 mg/l

: 2,96 g/l

: < 2 g/l